LUVO MGL 9mm

Nová řada samonabíjecích pušek typu AR-9 kompatibilních se standardními zásobníky Glock

Představujeme nové produkty: modely řady LA-15 MGL.

Řadu tvoří celkem šest modelů, všechny s inovovaným lowerem. Šachta zásobníku byla rozšířena pro rychlejší výměnu zásobníku a je kompatibilní se zásobníky Glock, které dodáváme s kapacitou 10, 17 nebo 33 nábojů. Selektor režimu střelby a natahovací páka mohou být jednostranné nebo oboustranné v závislosti na modelu. Model MGL TACTICAL FIRST CLASS je osazen sportovní spouští značky TRIGGERTECH. Všechny díly jsou modulární a je možné je zakoupit i později.

Model LA-15 MGL BASIC ECONOMY je finančně nejdostupnější volbou s možností pozdějších dalších vylepšení. Vyrábí se v délce hlavně 12,5″, s válcovým předpažbím a jednostrannou natahovací pákou i selektorem režimu střelby. Je vybaven teleskopickou pažbou standardu commercial s nastavitelnou délkou do 6 pozic a pevnými kovovými mířidly.

Model LA-15 MGL BLACK LION je s modelem BASIC ECONOMY prakticky totožný, liší se pouze předpažbím typu 4-rail.

Model LA-15 MGL M-LOCK je vybaven předpažbím typu M-Lock a sklopnými kovovými mířidly.

Model LA-15 MGL BUSINESS CLASS je o něco dražší variantou, než základní modely a je dodáván v délce hlavně 5″, předpážbím typu M-Lock nebo Key Mod, standardní spouští, jednostrannou natahovací pákou a oboustranným ovládáním. Je vybaven teleskopickou pažbou LUVO se 6 pozicemi a sklopnými mířidly.

Model LA-15 MGL TACTICAL je vyráběn v délkách hlavně 7,5″ nebo 10,5″, je osazen dvoudílným předpažbím typu M-Lock, titanovou hlavňovou maticí, standardní spouští, oboustrannou natahovací pákou a 45° selektorem režimu střelby. Je vybaven teleskopickou pažbou se 6 pozicemi a se sklopnými mířidly.

Model LA-15 MGL TACTICAL FIRST CLASS je nejlepším z modelů řady MGL a již v základu je ozazen všemi nadstandardními prvky. Dodává se v délkách hlavně 7,5″ nebo 10,5″, s dvoudílným předpažbím typu M-Lock, titanovou hlavňovou maticí, sportovní spouští značky TRIGGERTECH, oboustrannou natahovací pákou, 45° selektorem režimu střelby a teleskopickou pažbou standardu Mil-Spec se 6 polohami. Je vybaven sklopnými mířidly, úsťovým zařízením LUVO HELL STAR, speciálním lineárním kompenzátorem a tlumičem.